Leirikoulun ohjelmat

Matalaharjoitusrata

Matalaharjoitusrata oli pieni ja matala kiipeilyrata. Siinä oli monta eri pistettä. Ensimmäisessä oli puola joka kallistui molemmille puolille. Sen avulla piti kävellä nuoralla. Samoin kuin seuraavassa mutta vain narun avulla. Kolmannessa oli nuora ja monta narua joissa piti kävellä nuoralla. Seuraavassa ei ollut mitään apuvälineitä. Sitten oli pitkä köysi jossa piti nojata taaksepäin.

Mysteerien jäljillä

Saimme eri värisiä tehtävälappuja joissa oli eri tehtäviä. Tehtävä piti tehdä joko ulkona tai sisällä riippuen tehtävästä. Kun sai suoritettua yhden tehtävän sait yhden tavun. Kun kaikki tavut oli kerätty, niistä piti muodostaa jokin paikan nimi jonne veimme lapun. Ryhmät olivat vähän epäreilut.

Vanhanajan koulupäivä

Vanhanajan koulupäivä oli ihan hauska. Aluksi me puettiin koulupuvut päälle, sitten opettaja määräsi meidät istumaan oli 1 pöytä 2 pöytä ja 3 pöytä. Kun oli asiaa piti viitata käsi suorassa kun annettiin puheenvuoro niin piti nousta seisomaan ja esittää asiansa. Muuten koko aika piti istua hiljaa ja ryhti suorassa ja kädet sylissä. Jos hölmöili esim. nauroi, puhu toisten päälle ja niin edelleen, joutui mennä nurkan taakse seisomaan ja sieltä pääsi sitten hetken päästä.

 

Me opettelimme kaunoaakkosia ja kirjottamaan niitä.

Välitunnilla pelasimme nurkkajussia ja peiliä.

Leiridisko

Saimme itse järjestää diskon. Tarjolla oli karkkia ja mehua. Valaistuksena toimi välkkyvalot ja diskopallo. Melkein koko luokka tanssi esim macarenaa. Lauloimme ja tanssimme monen muunkin laulun tahtiin.